Belastingadvies

Passend en creatief fiscaal advies, begrijpelijk uitgelegd. Van fiscaal vriendelijk belonen tot internationale taxplanning. Ons team van ervaren adviseurs en aangiftemakers zorgt voor de beste oplossing.

Zekerheid over uw fiscale positie

Onzekerheid zet een rem op uw groeimogelijkheden. Onze uitdaging? Zorgen voor fiscale rust, maar dan wel op het scherpst van de snede. Onze adviseurs kijken niet alleen naar wat moet en wat mag, maar geven ook proactief richting aan uw fiscale positie. Zo krijgt u oplossingen waarmee u daadwerkelijk geld bespaart, zónder ongewenste fiscale onzekerheid.

DGA-Advies

Een belangrijk aandachtspunt in onze dagelijkse advisering? Optimalisering van de fiscale en juridische positie van de directeur-grootaandeelhouder (DGA). Per slot van rekening heeft de DGA vaak een sleutelpositie in de MKB-praktijk.

Fiscaal advies, óók over de grens

Door samenwerking binnen EAI International garanderen wij ook hoogwaardig fiscaal advies buiten Nederland. Of het nu gaat om een vestiging opzetten in het buitenland of in Nederland, uw vermogenspositie structureren, emigratie en remigratie, internationale btw-zaken of werknemers uitzenden: wij adviseren, coördineren en sturen waar nodig externe professionals aan.

Onze specialisten