Over ons

Van Hoesel de Blaey staat voor een hecht en betrokken team van accountants en adviseurs.

In onze organisatie streven wij ernaar dat iedereen zichzelf kan zijn, medewerkers zetten zich volledig in om hoogwaardige kwaliteit te leveren in hun werk. Vanuit onze vestigingen in Sliedrecht en Hoogvliet-Rotterdam zijn wij dé sparringpartner die helpt bij het optimaliseren van bedrijven en het bereiken van hun maximaal potentieel. Wij onderhouden langdurige relaties met onze klanten en zijn nauw betrokken bij hun onderneming. Onze aanpak is deskundig, creatief en proactief. Wij zijn niet bang om samen een eigen weg te kiezen, zodat onze diensten naadloos aansluiten op de strategie van de onderneming. Wij zorgen voor alle administratieve en formele zaken waarmee een ondernemer zich liever niet bezig houdt. Denk bijvoorbeeld aan jaarstukken, belastingaangiften en loonadministratie.

Onze informele en persoonlijke benadering als kleinschalig kantoor zorgt ervoor dat onze klanten niet steeds te maken krijgt met wisselende contactpersonen. Wij streven naar een persoonlijke en duurzame zakelijke relatie waarbij tevredenheid en succes centraal staan.

Klaar voor de volgende stap?

Goede informatie, goede beslissingen

Deskundig, Creatief, Proactief

Onze aanpak is deskundig, creatief én proactief, de samenwerking is gericht op succes. Met veel van onze klanten hebben wij dan ook een langdurige relatie — velen hebben we flink zien groeien. Als creatief fullservice accountants- en advieskantoor zijn we daar best trots op.

Wij zijn niet bang om samen met u een eigen weg te kiezen. Dit betekent dat onze diensten passen in uw ondernemingsstrategie. Mogelijkheden en kansen herkennen én benutten, daaraan dragen wij graag bij.

Vrijblijvend kennismaken?

Bel of mail ons! Dit kan via 0184 200 020 of info@hoesel.nl.