Internationaal

De toenemende globalisering biedt bedrijven geweldige kansen, maar zorgt ook voor grote uitdagingen. Zaken doen over de grens? Dan heeft u te maken met meer regels. Wij helpen u graag.

Nederlandse bedrijven in het buitenland

Onze specialisten International Business hebben veel ervaring met de begeleiding van Nederlandse ondernemingen in het buitenland. Ook zijn zij succesvol bij advisering en begeleiding van bedrijven die in Nederland actief willen worden.

Persoonlijke en korte lijnen

Onze adviseurs zijn betrokken, werken snel en met korte lijnen. Kwalitatief hoogwaardig advies met een persoonlijke benadering, het beste van twee werelden. Hierdoor kunnen wij een groeiend aantal internationale bedrijven tot ons klantenbestand rekenen.

Internationaal netwerk

Door samenwerking binnen EAI International garanderen wij ook hoogwaardig fiscaal advies buiten Nederland. Of het nu gaat om een vestiging opzetten in het buitenland of in Nederland, uw vermogenspositie structureren, emigratie en remigratie, internationale btw-zaken of werknemers uitzenden: wij adviseren, coördineren en sturen waar nodig externe professionals aan.

Onze specialisten