Corporate Finance

Uw bedrijf verkopen of fuseren doet u niet elke dag. Bij zulke complexe processen kunt u best wat hulp gebruiken. Omdat we zelf ondernemers zijn, krijgt u altijd topbegeleiding en -advies. Met de beste deal zit u straks met een lekker gevoel bij de notaris.

Samen bepalen we de beste weg

De beste weg om uw doelen te bereiken? Die bepalen we natuurlijk samen. Van oriëntatie en waardebepaling tot uw bedrijf verkoopklaar maken. Samen vinden we de beste koper en onderhandelen we ermee. Uiteindelijk maakt u de deal van uw leven. Alvast gefeliciteerd!

Snel schakelen met uw persoonlijk adviseur

Onze aanpak is deskundig, creatief én proactief, de samenwerking is gericht op succes. Met veel van onze klanten hebben wij dan ook een langdurige relatie — velen hebben we flink zien groeien. Als creatief fullservice accountants- en advieskantoor zijn we daar best trots op.

Wij zijn niet bang om samen met u een eigen weg te kiezen. Dit betekent dat onze diensten passen in uw ondernemingsstrategie. Mogelijkheden en kansen herkennen én benutten, daaraan dragen wij graag bij.

Snel schakelen met uw persoonlijk adviseur

Afstand doen van uw bedrijf is niet zomaar iets. Daarom heeft u tijdens het proces intensief contact met uw persoonlijk adviseur. Zo kunt u snel schakelen. Hij of zij begeleidt u en geeft u advies, van het begin tot het eind. Ervaring, kennis en ons netwerk: u als ondernemer profiteert ervan. Of u nu uw bedrijf wilt verkopen, of wilt laten fuseren, u haalt het maximale uit uw bedrijf.

Corporate Finance

Bedrijfsopvolging, verkoop van uw onderneming of juist groei door aankoop van een onderneming. Geen zaken waarmee u dagelijks bezig bent en waarbij emoties het soms moeilijk maken om de juiste beslissingen te nemen. De specialisten van Van Hoesel De Blaey ondersteunen u hierbij. In een overname- of verkoopproces komen 1.001 vragen op u af. Deze helpen wij te beantwoorden. De regie houdt u natuurlijk zelf, maar in het hele traject staan wij als adviseurs naast u.

Juiste ondernemingswaarde vaststellen

In de eerste fase van een bedrijfsovername, verkoop en fusie gaat het uiteindelijk om één vraag: wat is de waarde? Onze waarderingsspecialisten beantwoorden die vraag. Maar onze overname-experts staan u ook bij in volgende stappen van de bedrijfsovername of -verkoop. Samen met u maken zij een plan van aanpak om de optimale aan- of verkoopwaarde vast te stellen. Zij voeren de onderhandelingen om de beste deal te maken. Tenslotte helpen zij bij de financiële, organisatorische en fiscaal juridische afwikkeling van de overname of verkoop.

Financiëring

De aankoop van een bedrijf vraagt vaak om extra kapitaal. Tijdens het overnameproces verkennen wij de financieringsmogelijkheden en helpen u om de bedrijfsfinanciering te regelen.

Onze specialisten